Визитки

Визитки Варна

Визитната карта или "визитката", е най-разпространения начин за представяне на всякакъв род информация. Този рекламен материал може да запознае получателя си, с личните умения на този от който я е получил, услугите който извършва или с коя структура или фирма се идентифицира. Фирмената идентичност е най-честото нещо изобразено на визитката, лого, име, адрес, телефон и имейл са основните неща.

Заради малкия си размер (90/50 мм), визитната картичка много често е подценена като сериозно средство за информиране, но дори и така, печати на визитки са задължителни за всяка дейност.

Цената на визитната картичка

Цената на визитната картичка се определя от много фактори, като хартия, вид на печата, довършителни операции (щанца, ламинат и др.), дизайн, брой, и други екстри. Ефекта на правилно подбрания вид на визитката е като ефекта от популярната българска поговорка "По дрехите посрещат, по разума изпращат", само че колкото и добре да сте облечен, ако се намирате далеч от получателя на визитната Ви картичка и тя не получи нужното внимание, може да се прием за "стандартна" т.е. нищо не я отличава от парче картон с име и телефон на него.

Уникална визитка

Визитка гръб

Възможностите за форма и други екстри са почти неограничени, частичен лак, частичен плюш или индивидуална форма са малки но важни неща привличащи хората с иновативност и различен поглед, те Ви идентифицират с това и тази визитка вече работи за Вас.

Последни проекти