Светещи кутии

Светеща кутия през деня

Светещите кутии са предпочитани като екстериорен рекламен носител поради възможността да привличат потребителското внимание през цялото денонощие. Те могат да бъдат хоризонтални или вертикални, като в последно време се предлагат варианти в индивидуални форми и размери. Материалите, от които са изработени могат да бъдат разнообразни – PVC или плексиглас, еталбонд, метал...

Приложение

Светеща кутия през деня

По своята същност светещите кутии представляват кухи конструкции с вътрешна метална рамка. Те се осветяват с лед, диоди или луминесцентни пури. Поради предимно външното си приложение, кутиите започват приблизително от дължина над един метър. Изработват се да устояват на атмосферните условия, като това се отнася и до фолиото, с което се облепя лицевата светеща част. Предназначени са за реклама на търговски обекти, марки или събития. Тяхната продължителност е поне няколко години и това ги прави фаворит във външната реклама на търговски обекти, банки и хотели. За поставянето им, особено ако са с големи габарити е необходимо разрешение от собственика на сградата, а някой път и от съответната Община.

Екипът на “City-R” може да съдейства за снабдяване със съответната документация, както и с проектиране и изработка на всякакъв вид светещи кутии.

Последни проекти