Обемни букви

Изработка на обемни букви за входна група

Обемните букви са едни от най-ефектните компоненти на външната реклама. Те представляват обемни триизмерни конструкции, като големината има може да варира от няколко сантиметра до над 3-4 метра. Този тип надписи могат да бъдат изработени от различни материи – плексиглас, вералит, еталбонд...

Всяка отделна буква може да представлява куха конструкция с вътрешно лед или диодно осветление.

Предимствата на обемни букви в реклама

Обемни букви

Ефектни и функционални, обемните букви привличат вниманието са предпочитани за търговски обекти, казина или игрални зали, както и за шоуруми. Хипермаркетите разчитат на надписи от обемни букви за привличане на клиенти. Поставени на фасадите, те са видими от значително разстояние през деня, а възможността за осветяване гарантира техния ефект и през нощта. Продължителността на функциониране на този тип рекламни конструкции е минимум няколко години, което се оказва значително предимство за избора им.

Светещи букви са най-търсени за външна реклама

Светещи букви

Обемните букви се използват в рекламата от доста време, но в последните години се наблюдава истински възход в тяхното приложение. Възможностите за закрепване към стена или фасада ги правят подходящи съответно за външни или вътрешни надписи и особено лога на компании. Най- характерен пример за обемна буква е М на McDonalds. Когато избирате надписи от обемни букви е важно те да са кратки и ясни. От значение са размерът, материалите, както и фактът дали ще бъдат осветявани или не. Затова е важно когато се поръчват подобни надписи да се работи със специалисти. Те ще ви помогнат със съвети за избора на правилната големина, шрифт и материали.

цени за изработка на светещи букви

РА „City-R” разполага с екип от доказани професионалисти в сферата на външната реклама.

Изработване на обемни светещи букви Цени светещи букви
Последни проекти